Vergeet de minimalistische trend en vergeet de woorden “eenvoudig” of “gemakkelijk”.
Druk jezelf uit door te mixen en te combineren. Opvallende prints, patronen, kleuren en texturen. Want more is more in SS21.

De zomer moet nonchalant zijn. Ontspannen benen, die verwijzen naar de ballon look in jaren 80-stijl. Losse pasvormen, vaak ook verkort, presenteren een ongecompliceerde look.

Het gebruik van rustieke materialen zoals denim en linnen zorgen voor het natuurlijke element en zijn bepalend als zomerse stof. 100% linnen in een grove structuur wordt geïnterpreteerd in nieuwe silhouetten. Modieuze, nonchalant vloeiende modellen komen in een linnen / Tencel-mix. Mode moet duurzaam zijn, maar straalt tegelijkertijd ook lichtheid en optimisme uit

Kleuren

Aqua Blue

Nu we richting 2021 gaan, is de invloed van technologie op de manier waarop we ons leven leiden groter dan ooit tevoren. Tegenwoordig gaat het echter niet meer alleen om wat technologie kan, maar om wat wij er nu mee kunnen.

Een van de meest in het oog springende kleuren van dit seizoen is ongetwijfeld Aqua. Dit blauw is vooral geïnspireerd door technologie-elementen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een elektrische tint blauw, Aqua, in 2021 zal domineren. Deze tint is de ster van het palet en de belangrijkste kleur van de SS21 trends.  Combineerbaar met alle tinten blauw voor een ultra chique look of kies voor het complementaire geel.

Sorbet Yellow

Een riskante kleur die toch in de smaak van het publiek is gevallen. Deze zachte, lichte en aimabele tint tracht het geruststellend gevoel van het zonlicht na te bootsen en stimuleert tegelijkertijd rust en ontspanning.

Het is de perfecte overgang kleur tussen de middentonen en verzadigde kleuren die te zien zijn in de hedendaagse trends.

Dit prachtige geel harmonieert met andere trendy pastelkleuren in de families mint, koraal, blauw en roze. Combineer het met vanille tinten voor de ultieme monotone vibe. Lemon Sherbet is een aanvulling op bijna elk kleurenpalet, perfect voor een colourblocking look.

Clinical Green

Groen is de afgelopen jaren in de meeste kleurentrend paletten aanwezig geweest, altijd verwijzend naar de natuur. Quiet Wave is een klinisch groene en langdurige versie van de bekende Neo Mint. 

Quiet Wave heeft een optimistische en futuristische kwaliteit, waardoor het een perfecte sfeermaker is voor het begin van een nieuw decennium. Met zijn bleek, afstandelijk karakter, komt de inspiratie hiervoor minder uit de natuur, dan wel uit de technologie. Combineer het met donkere tinten en gebruik het als een modern alternatief voor grijs.

Materialen

De materialen voor SS21 kan men onderverdelen in twee belangrijke thema’s: Raw Surfaces en Lightness. Daarnaast zien we ook een grote hoeveelheid aan denim & cosy breiwerk.

Nieuwsoverzicht