Ontwerp je eigen pak, colbert, broek of ondervest


Soms stel je de beste look gewoon helemaal zelf samen. Dat weten we bij Michiels Kleding ook. Daarom hebben we sinds kort een maatpakafdeling, waarin je zelf een unieke look ontwerpt die je als gegoten zit.

Name it yourself! Make it your own. Create your own reality!

Hoe ontwerpen we de perfecte outfit?

Wij hebben verschillende pasmaten in de winkel waarmee we al jouw maten kunnen opnemen. Daarna begint de pret pas: wij geven je alle mogelijke variaties, patronen, kleuren, stoffen en stijlen waaruit je kan kiezen. Zo kies je eerst je favoriete stof, gecombineerd met een exclusieve voering en een mooie knoop en kan je zelfs opteren voor leuke extra’s (zoals tekst binnenin of onder je kraag).

Wil je een slim fit model, een regular fit of een comfort model? Samen bekijken we welke stijl perfect bij jou past. We begeleiden je van start tot finish, tot je tevreden bent met alle keuzes. Die begeleiding kunnen we onder andere geven dankzij een gevolgde avondcursus Herenkleermakerij in Roeselare. Die gaf ons inzicht in hoe een vest, broek en ondervest wordt samengesteld, alsook het belang van de juiste stof en stijl.

Een maatpak hoeft niet duur te zijn


Geniet steeds van 10 % bij een bestelling van maatkledij!

Wens je vrijblijvend meer info of maak je graag meteen een afspraak?
Mail of bel ons: info@michielskleding.be & tel. 09/360.10.73

Afhankelijk van het stofmerk, product en stofkeuze heb je al een kostuum op maat vanaf € 650, een vest op maat vanaf € 450 en een broek vanaf € 279. Kledij retouches door ons atelier na levering zijn uiteraard gratis. Je maatwerk ligt binnen de 4 à 5 weken op jou te wachten, en zo verlaat jij onze winkel met een mooi visitekaartje. Want, zoals wij zeggen in onze sector: geen betere reclame dan lopende reclame.


Mix & match jouw outfit naar wens


Is een maatpak nog net een stap te ver, dan kan je ook gebruik maken van het Mix & Match systeem van onze bestaande confectiemerken. Hier kan je de blazervest, broek en ondervest in gelijk welke grootte bestellen, alsook in korte- en lengtematen. Naargelang hun voorraad hebben we jouw stuks binnen de 48 uur in de winkel.

Maak een afspraak

De prijs voor een kostuum start dan vanaf €359. Deze optie is bijvoorbeeld interessant voor personen die graag een extra kostuumbroek willen bestellen. Stap je m.a.w. binnenkort in het huwelijksbootje en wil je een dag én een outfit om nooit meer te vergeten? Dan ben je zeer welkom in ons ‘custom-made’ hoekje, net zoals bedrijven die voor een beurs of een event uniform gekleed willen zijn.

Retouche atelier


Met ons eigen retoucheatelier ter plaatse kunnen wij zo goed als alle retoucheproblemen aan. We passen mouwen aan, verkorten jassen onderaan, vernieuwen ritsen, verkorten broeken met of zonder omslag, verkorten rokken, en ga zo maar door. Zo heb je altijd de mogelijkheid om je eigen unieke look te creëren.

Een retouche aanvragen

Cadeaubon aanvragen


     

    Wil je graag iemand verwennen met een nieuwe, frisse en trendy look? Dan is de cadeaubon van Michiels-Moods het perfecte geschenk! Kies zelf de waarde van de cadeaubon en voeg een persoonlijke boodschap toe.

    Doe hier alvast je aanvraag, zodat wij de bon nu al mooi kunnen verpakken. Zo verlies je bij aankomst in de winkel geen tijd. Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Wij staan voor je klaar om te helpen.