Kleuren en trends herfst/winter 2019 vrouwen

PURPLE RAIN

Dit seizoen komen alle tinten paars volledig aan bod. Het echte diepe paars, maar ook de zachtere lila tinten. We gaan het terugzien in de wat zwaardere stoffen, in jurken, jasjes en schoenen. De kleuren zijn rijk en warm en kunnen goed gecombineerd worden met goud. Het belooft een hot en steamy kleurenschouwspel te worden!

DOWN TO EARTH

Als tegengewicht voor de diepe en felle kleuren, is er ook tegengeluid vanuit de down to earth hoek. Aardetinten blijven we voorlopig in het modebeeld terugzien en de inspiratie van deze kleuren lijkt een herfstig bos te zijn geweest. Kastanjebruin, mosgroen, tan- tinten en zelfs goud sieren de garderobes in de winter. Ook hier wordt het warme palet niet geschuwd en dat is maar goed ook, want deze kleuren staan goed bij elk kleur- en huidtype.

RED, RED WINE

Bij winter hoort wijn moeten ze in modeland gedacht hebben. Want ook de wijntinten zijn goed vertegenwoordigd. Van diepe rode wijn, tot het zachtere rosé en zelfs zalm is terug te zien in de fall/ wintercollecties. Bordeaux is ook een graag geziene gast en deze fijne tinten zijn speciaal voor de vrouw die zichzelf uit durft te spreken.

COLD AS ICE

Van warm vertrekken we zo naar koud. De blauwtinten zijn weer in aantocht. Van de liefhebbers van het blauwe palet hebben we in de aanbieding: koningsblauw, cadet, azuur, ijsblauw, licht hemelsblauw, maar ook tinten die richting het groene palet neigen. De vreemde eend in de bijt is antraciet, maar deze koele tint brengt zeker de dames met grijze ogen niet in verlegenheid.

Nieuwsoverzicht