Een nieuwe naam voor de damescollectie Giovane wordt her.

Het gevoel van vakantie en het strand is dé focus voor de nieuwe collectie Her. . Ontspannen en opgewekt, deze collectie is perfect voor warme dagen die eindeloos voortduren. Het uiterlijk van de collectie is vrouwelijk en casual. Ongecompliceerde stijlen met bijzonder veel aandacht voor details verschijnen in koele, lichtgewicht kwaliteiten. Het prachtige kleurenthema heeft sterke, levendige accenten en maakt ons enthousiast voor de komst van de zomer.

We nemen na 20 jaar lang fier te zijn geweest op het Giovane, afscheid van deze vertrouwde merknaam. Maar zoals de modewereld evolueert, zo ook de merken. Daarom beginnen we met grote opgetogenheid en vol vuur aan een nieuw hoofdstuk: her.

Waar de naam Giovane wat verouderd en mannelijk klonk voor het vrouwelijke, trendy en feel-good kledingmerk, vat her. de essentie van het merk op gebalde wijze samen. her. wil vrouwen inspireren om een vol en bruisend leven te leiden. Een baan en huishouden op dynamische wijze combineren met een sociaal leven, en dat met een stijlvolle female touch. her. staat letterlijk voor die vrouwelijkheid. Daarnaast klinkt de naam fris genoeg om future-proof te zijn en alle toekomstige collecties van het merk te representeren.

Nieuwsoverzicht