Altijd stijlvol, nooit overdressed!

MIXING FABRICS

Ook voor de zomer van 2019 blijven we verschillende stoffen combineren in één outfit. Patronen door elkaar gebruiken en diverse stofkwaliteiten dragen hebben wij ondertussen verhoffen tot een echte kunstvorm. Op onze meest recente show cards inspireren we je al met interessante mixes en matches, maar natuurlijk volg je zelf je eigen smaak wanneer je jouw creatie samenstelt. Onze volledige stoffencollectie geeft je honderden mogelijkheden om mee te spelen, dus laat je creativiteit er gewoon op los!


MESH FABRICS

Een andere zomertrend van dit jaar is de droge, knapperige stof die wij ‘Mesh’ noemen. Je krijgt een ‘Mesh’-stof door de garens van het weefsel te twisten. De mix van wol met linnen of zijde zorgt dan weer voor een poederachtige look. De ‘Mesh’-stof is vooral geliefd omdat hij je kledingstuk laat ademen en niet zo snel kreukt. De perfecte zomerstof, dus!


SUMMER SUITS

Deze zomer zien we drie sterke kleurtrends terugkomen. Die worden beïnvloed door de immer stijgende populariteit van blauw én door groen, dat aan een opmars bezig is. Zo is er ‘Naples Blue’, dat een paar druppels grijs krijgt en dus meer een staalachtig blauw wordt. Daarnaast zien we veel stoffen die geweven zijn met een witte afwijking. Tot slot is een sportieve linnen look ook helemaal ‘in’, zowel voor business als voor pleasure, zoals een trouwfeest.


EXPRESS YOURSELF!

Aan de echte fashion lovers geven we graag nog even deze ultieme zomertrend mee: klassieke Engelse patronen samen geweven met kleurrijke mélanges van katoen en linnen. Kijk snel mee naar deze reeks District Inspired Checks oftewel ruitjespatronen en stel je voor dat ze verwerkt zijn in gedurfde vesten, blazers, broeken en bermuda’s. Summer, here we come!


LINEN BLENDS

Is een sportieve stijl echt iets voor jou? Ga dan voor deze nieuwe mix van wol en linnen. Simpel en stijlvol à la Angelico of net dat tikkeltje specialer dankzij de designs van Loro Piana en Drago: deze zomerstoffen gaan perfect voor een effen kostuum, maar evengoed voor een maatpak dat verschillende patronen combineert.


BLENDED SUMMER QUALITIES

De ultieme, op maat gemaakte zomervest bestaat uit de stijlvolle mix van wol, zijde en linnen ‘Mesh’, met een gilet van linnen.


DISTRICT CHECK IN COTTON & LINEN

Dezelfde zomervest bestaat in een iets sportievere en zomerse look, dat je overal en altijd kan dragen.


SUMMER SIGNATURE

Geniet van dit ontwerp dat de klassieke ‘Hound-tooth’ heruitvindt dankzij het Franse tricolore kleurenschema. Je bent meteen klaar voor je wandeling op de Promenade des Anglais.


ROYAL GREENCHECK S130

Deze vest, met een tropisch weefsel en een groen patroon, is duidelijk een knipoog naar het klassieke Prince of Wales-design.


SUMMER STORIES OF DRAGO

Dit ontwerp met een zacht ruitjespatroon is geweven op een “pick-and-pick-grond”. Hier zie je deze vest gestyled met een linnen gilet, dat geverfde garen heeft.


Nieuwsoverzicht