Spring summer 2019 Gentiluomo“Premium simplicity”

NEW ENERGY

Een jonge uitstraling is essentieel voor Gentiluomo om op de ingeslagen weg verder te gaan. Jong staat voor fris, dynamisch en energiek. Drie nieuwe kernwaarden die we willen verbinden aan ons merk, naast de reeds bestaande waarden; pure, premium, fashion.

 

IMPECCABLE CUTS

Ongecompliceerde casual items zijn de must-have voor zomer 2019, maar dan wel passend in een onberispelijke combinatie. Een perfecte pasvorm en hoogwaardige confectie zijn daarbij kernwaarden voor elk item. Overbodige details zijn weggelaten om te komen tot een uiterst clean beeld dat raffinement en exclusiviteit uitstraalt.

 

DARK TOPICS

Dit seizoen is kleur en de dosering ervan het belangrijkste aspect in zowel de afzonderlijke items als in de combinatie. Een a-typisch zomer palet dat varieert van donker tot licht, waarin diepe inktkleuren een statement maken terwijl de lichte kleuren het beeld harmoniseren en verzachten. Blauwen en groenen zoals petrol, jungle green, deep sea blue en sky blue te midden van een overdaad aan wit zorgen voor een intens en tegelijkertijd fris zomers beeld.

 

PREPPY STRIPES

Verticale en horizontale strepen die variëren in dimensie en aanwezigheid spelen een belangrijke rol in iedere productgroep dit seizoen. Allover gebruikt of als een baan op het pand of de mouw. En meerdere items met strepen gecombineerd in een outfit zorgen voor spanning en de nodige expressie.

 

MODERNITY

In de hemden collectie is er nieuw aanbod in de perfecte uni. Andere stretch materialen zorgen voor een impuls binnen deze belangrijke groep in de shirts. Frisse prints, fijne structuren en diverse strepen vormen het meer uitgesproken beeld in de shirt collectie. Denim en indigo kleuren in linnen geven de hemden in ‘Natural’ een mannelijk en casual karakter.

 

EXPRESSIONISM

De tailored collectie is meer uitgesproken in materiaal en kleur dit seizoen dan voorheen. Uitgesproken meerkleurige ruiten met een droge, crepe-achtige hand zorgen voor een nieuwe en frisse uitstraling in de pakken. Typische zomerkwaliteiten als linnen katoenmixen en lichtgewicht wollen domineren in de jackets. De jasjes zijn half of volledig gevoerd met een ultra light binnenwerk voor ultiem draagcomfort en een nonchalante zomerse look.

INNOVATED STYLE

Knitwear en jersey zijn bepalend voor het frisse en dynamische beeld waar

Gentiluomo naar streeft. Een aanbod varierend van licht en luchtig in de vorm van een gebreide korte mouw polo tot een grof vest dat gedragen wordt in plaats van een colbert op een zomerse avond. Binnen het middengewicht domineren diverse structuren en nieuwe typen jacquards. Colorblocking gecombineerd met structuur en geplaatste strepen geven de breicollectie een innovatieve en luxe sportswear touch.

 

PURE PREMIUM FASHION

Gentiluomo presenteert wederom een natuurlijke look die past in een moderne stedelijke omgeving. Het Italiaanse gevoel komt terug in de lichte kleuren en de hoogwaardige soepel vallende materialen die de Mediterrane stijl typeren. Er wordt gespeeld met elementen die refereren aan de wereld van sportswear voor een high performance elegantie. Door een samensmelting van de Italiaanse stijl, innovatieve materialen en details worden comfort en functionaliteit toegevoegd aan premium design.

Nieuwsoverzicht